Nakupte ještě za 2500 Kč s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Typické jihotyrolské klobásky jsou specialitou z vysoce jakostního hovězího a vepřového masa a masité slaniny, která byla uzená přes aromatické bukového dřevo. Rafinovaná vyvážená směs jemného koření s dobře dávkovaným bukovým kouřem, dokonalým zráním pro silnou pikantní a výraznou chuť syrové uzeniny. Salám je vhodný jako menší pokrm na zobání. Prodává se v praktickém balení, je tak ideální na cesty.
Jméno pochází z dřívějších dob, kdy byla udírna součástí mnoha domů v jižním Tyrolsku.
Produkce na Kaltenbrunnhof: Rodina Trocker produkuje maso pro jejich Kaminwurz řeznictví, láskyplně ho ručně zpracovává podle tradiční receptury. Uzeniny jsou uzené studeným kouřem, poté se suší a zrají v sušicích komorách.
Množství | 150 g |
---|---|
Region | Trentino-Alto Adige |
Vepřové maso, hovězí maso, sůl, dextróza, koření, extrakty koření, koření, antioxidant: askorbát sodný, konzervační látka: dusitan sodný, kouř
Ve 100 g | |
Energetická hodnota | 336.1 kcal / 1403 kj |
---|---|
Tuky | 21.6 g |
-z toho nasycené mastné kyseliny | 9.2 g |
Sacharidy | 0.5 g |
-z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 38.4 g |
Sůl | 3.6 g |
g |
Kaltenbrunnhof, Tisens 17, I-39040 Kastelruth