Čerstvé speciality

Nduja fresca di suino nero

Nduja di suino nero čerstvý salám Nduja z černého vepře

Tradiční specialitou z jihu Kalábrie je tato červená paštika z pikantních chilli-papriček a kořeněným masem původní černé rasy vepřů 'Suino Nero di Calabria'.

Detaily
219,00 Kč
Cena s DPH Skladem Kód: 77092 Obsah: 250g 876,00 Kč/1 kg
Přidat do knihy přání

Salame al tartufo

Lanýžový salám z Piemontu - Salumificio Marchisio

Vzácní, velmi aromatičtí letní lanýži z Piemontu výtečne zvýrazňují pikantní a silnou chuť tohoto sušeného salámu. Troška červeného vína chuť zdokonalí.

Detaily
349,00 Kč
Cena s DPH Skladem Kód: 77227 Obsah: 250g 1 396,00 Kč/1 kg
Přidat do knihy přání

Toskánský salám z divokého prasete

Salame di Cinghiale - Antica Macelleria Falorni - Greve in Chianti

Vzduchem sušený toskánský salám z libového vepřového a kančího masa, v přírodním střívku s ušlechtilou plísní. 4 týdny uzrálý. Okořeněný dle tradiční receptury, s typickou "divokou" chutí.

Detaily
379,00 Kč
Cena s DPH Skladem Kód: 77019 Obsah: 320g 1 184,38 Kč/1 kg
Přidat do knihy přání

Vyzrála suchá salámová specialita jelení salám Jižní Tyrolsko

Salame di cervo Dry Aged

Tmavě-červený salám z divočiny, který dozrává v solné jeskyni – takto si užijete Dry Ageing po nejlepší stránce. Na suchém vzduchu dozrávající salám z libového masa jihotyrolských jelenů se suší po dobu osmi týdnů. Pak voní opravdu lákavě...

Detaily
519,00 Kč
Cena s DPH Není skladem Kód: 77284 Obsah: 250g 2 076,00 Kč/1 kg
Přidat do knihy přání