Nakupte ještě za 2500 Kč s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Víno Valpolicella, chráněné původem, se vyrábí tradiční technikou ripasso, při které se zbývající výlisky vína Amarone ve druhé fermentaci přemění na ripasso (ripassare = znovu projít). Tento exkluzivní proces se používá pouze u několika ročníků.
Ripasso se hodí k bílemu i červenému masu, stejně jako k vyzrálým sýrům.
Ocenění:
Mundus Vini 2016: Zlatá medaile
Mundus Vini 2015: Stříbrná medaile
Mundus Vini 2013: Zlatá medaile
Mundus Vini 2012: Zlatá medaile
Množství | 0,75 l |
---|---|
Region | Veneto |
červené víno, obsahuje siřičitany
13.5% vol.
Rok 2019
Odrůda hroznů Corvina Veronese, Rondinella, Molinara
Region Verona (Veneto)
Obsah alkoholu 13,5%
Chuť suché
Zbytkový cukr 5,4 g / l
Kyselost 5,6 g / l
Ideální teplota 16-18 ° C
Společník se sýrem, masem, zvěřinou
Mabis srl, Via Avv. G. Ceola, 20, I-37047 San Bonifacio