Bistecca alla Fiorentina - italský T-Bone Steak

Italský T-Bone Steak

Tento ohromný T-bone steak s roštenkou z hovězího masa je vyvrcholením vaší oslavy. Pečený zvenčí, růžový, šťavnatý a jemný uvnitř. Tato vzácnost se tiše roztaví v ústech a ještě dlouho poté zanechává své mohutné vůně. Klenot Toskánska je zavěšený po dobu dvou týdnů a rafinován hustými větvičkami rozmarýnu pro ještě lepší chuť.   Více se dozvíte zde
Pouze 8 na skladě **

1 780,00 Kč

1 620,00 Kč
Kód: 77114 Obsah: 1kg 1 620,00 Kč/1 kg

1 780,00 Kč

1 620,00 Kč
Cena s DPH
Pouze 8 na skladě *
Obsah: 1kg 1 620,00 Kč/1 kg Kód: 77114
Obsah: 1kg 1 620,00 Kč/1 kg Kód: 77114 Zobrazit složení
Bistecca alla Fiorentina - italský T-Bone Steak
Bistecca alla Fiorentina - italský T-Bone Steak Přidat do knihy přání Cena s DPH
Pouze 8 na skladě
Pouze 8 na skladě **

1 780,00 Kč

1 620,00 Kč
Kód: 77114 Obsah: 1kg 1 620,00 Kč/1 kg

1 780,00 Kč

1 620,00 Kč
Popis produktu
Složení
Nejčastější dotazy
Popis produktu

Každý týden dostáváme čerstvé dodávky šťavnaté Bistecche alla Fiorentina přímo od vyznamenané Macelleria Falorni, která se nachází v srdci Toskánska. Bistecca alla Fiorentina s hmotností přibližně 1,0 - 1,2 kg (600 až 700 gramů čistého masa pro 2–3 osoby) je skutečnou atrakcí pro každý grilovací večer.

Bistecca alla Fiorentina je také známá jako T-Bone steak. Vyráží se ze střední části hřbetu, skládá se z filé a z části hovězí pečeně, které jsou odděleny rovnoměrnou kostí ve tvaru písmene T. Tenká vrstva tuku a kost dávají masu jedinečnou šťavnatost a aroma.

Falorniho Bistecca alla Fiorentina se získává z plemen Charolais, Limousin a křížením mezi nimi.

Limousin skot - jsou známí svou vynikající kvalitou masa a výjimečnou jemností. Kromě toho má toto plemeno skotu vyvážený poměr tuku a masa a jemné mramorování.

Bílý, silný Charolais skot je známý po celém světě pro svou vynikající kvalitu masa. Maso je obzvláště chudé a má málo intramuskulárního ukládání tuku. Dobytek Charolais se hodně pohybuje, a proto mají jemné mramorování, které dává masu neporovnatelnou něhu.

Recept na přípravu toskánské pochoutky najdete zde:
Kromě tohoto jemného masa potřebujete olivový olej, čerstvě mletý pepř, sůl a 1-2 citrony. Maso se tradičně připravuje na dřevěném uhlí.
Vezměte prosím na vědomí, že kost tvoří asi 25 % kusu masa. Kvalitu produktu poznáte z druhově pěstovaného skotu.

Toskana

Přejít do regionu
Složení

Složení

Hovězí maso

Odpovědný provozovatel potravinářského podniku:

Antica Macelleria FalornI-Via Di Colognole 67, I-50022 Greve in Chianti

Nejčastější dotazy

Garance čerstvosti

Záruka čerstvosti a zdarma chladíci materiál

Gustini spočívá v čerstvých surovinách s velkým důrazem na kvalitu a proto nabízíme zdarma náklady na chladící materál: bez příplatku nebo minimální velikosti objednávky.

Kdy expeduje Gustini chlazené produkty?

Gustini dodává chlazené zboží výhradně od pondělí do čtvrtka (pro objednávky ze Slovenska od pondělí do středy). Tímto způsobem zaručujeme před víkendem nejkratší dobu dodání.

Jak se zabalí produkty do chladu pro přepravu?

Naše čerstvé produkty jsou baleny jednotlivě spolu s chlazenými gelovými prvky v izolovaném sáčku. Vaše výhoda: dodávané prvky chlazení, můžete znovu použít i doma.

Jak dostanu balíček v bezpečí?

Ujistěte se, že Vaše zásilka může byla odesláná naším logistickým partnerem společnosti PPL (pro objednávky ze Slovenska DHL). Informujeme Vás prostřednictvím e-mailu o doručení zásilky. Pokud nemáte možnost si balíček doma od kurýra převzít, můžete pověřit jinou osobu, nebo zadat jinou doručovací adresu (například souseda nebo adresu Vaší kanceláře).

Jak dorazí čerstvé produkty do Gustini?

Čerstvé výrobky přijdou chlazené z Itálie a v našem skladu jsou uloženy do chladu.

Hodnocení

Napište svůj názor!

Vaše hodnocení:

  • Recenze
    Celkové hodnocení