
Vinář Florian ze Stepski-Doliwa je hrdý na svůj Cabernet Sauvignon, protože se pěstuje v Rechsteiner vinařství od roku 1877 a zůstává jednou z nejdůležitějších vinic.
Náš servírovací návrh: jeho plný charakter vyvíjí Cabernet Sauvignon nejlépe při teplotě 18 °C.
Vychutnejte si elegantní červenou s ovocně kořeněnou notou s červeným masem z grilu, pokrmy ze zvěřiny nebo silnými sýrovými talíři!
Složení
červené víno, obsahuje siřičitany
Obsah alkoholu
13% vol.
Výživové hodnoty
Rok 2015
Odrůda Cabernet Sauvignon
Oblast Venézie
Obsah alkoholu 13,0%
Zrání 12 měsíců v dřevěných barelích
Příchuť: suché
Kyselost 4,8 g / l
Ideální teplota při servírování 18 ° C
Společník s červeným masem, pečeným masem, zvěřinou, sýrem
Odpovědný provozovatel potravinářského podniku:
Azienda Agricola Rechsteiner, Via Frassenè 2, I-31046 Piavon di Oderzo
Garance čerstvosti
Záruka čerstvosti a zdarma chladíci materiál
Gustini spočívá v čerstvých surovinách s velkým důrazem na kvalitu a proto nabízíme zdarma náklady na chladící materál: bez příplatku nebo minimální velikosti objednávky.
Kdy expeduje Gustini chlazené produkty?
Gustini dodává chlazené zboží výhradně od pondělí do čtvrtka (pro objednávky ze Slovenska od pondělí do středy). Tímto způsobem zaručujeme před víkendem nejkratší dobu dodání.
Jak se zabalí produkty do chladu pro přepravu?
Naše čerstvé produkty jsou baleny jednotlivě spolu s chlazenými gelovými prvky v izolovaném sáčku. Vaše výhoda: dodávané prvky chlazení, můžete znovu použít i doma.
Jak dostanu balíček v bezpečí?
Ujistěte se, že Vaše zásilka může byla odesláná naším logistickým partnerem společnosti PPL (pro objednávky ze Slovenska DHL). Informujeme Vás prostřednictvím e-mailu o doručení zásilky. Nemáte doma žádný způsob, jak balík přijmout, můžete také přiřadit jinou osobu, nebo zadat jinou doručovací adresu (například soused, nebo Vaše adresa do kanceláře).
Jak dorazí čerstvé produkty do Gustini?
Čerstvé výrobky přijdou chlazené z Itálie a v našem skladu jsou uloženy do chladu.
DOC - Denominazione di Origine Controllata:
Je to vnitrostátní označení původu italských vín, což dává ministerstvo zemědělství a lesnictví vín a dalších potravin, které byly vyrobeny v specifikovaném prostoru. DOC vína musí být vyrobeny tradičně z tuzemských hroznů a dle stanovených podmínek. DOC vína jsou také předmětem ustanovení o fyzikálně-chemických vlastnostech, které musí mít. Také senzorické testy jsou prováděny předtím, než se udělí certifikace DOC.
DOC vína jsou stojí vysokou kvalitou nad IGT vínem a DOCG vínem.