Nakupte ještě za 2500 Kč s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Použití: Lasagne se nemusí předvařit. Navrstvěte je do zapékací mísy a střídejte s omáčkami, jako je boloňská a bešamelová nebo jinými druhy omáček Po 20 minutách při 180 °C jsou pláty lasagní hotové.
Původní receptura: Tyto plátky lasagní jsou vyrobeny podle rodinné tradice Gaetarelli. Do těsta jde jen ta nejlepší krupice z tvrdé pšenice a spousta vajec navíc. Čerstvé těsto zajišťuje lasagním skvělou konzistenci.
Množství | 250 g |
---|---|
Region | Lombardie |
Pšeničná tvrdá krupice, čerstvá vejce pasterované (20%), voda
Ve 100 g | |
Energetická hodnota | 305 kcal / 1293 kj |
---|---|
Tuky | 2,8 g |
-z toho nasycené mastné kyseliny | 0.8 g |
Sacharidy | 56 g |
-z toho cukry | 2 g |
Bílkoviny | 13 g |
Sůl | 0.2 g |
Pastificio GaetarellI-Via E. FermI-loc. Cunettone, I-25087 Brescia