
Použití je velmi snadné
Pokud potřebujete k receptu droždí, nahraďte jej Lievito Madre a postupujte podle receptu jako obvykle. Zpravidla potřebujete 50 g Lievito Madre na 500 g mouky.
Živé kultury
Směs obsahuje živé kultury a proto má omezenou životnost a není vhodný pro ukládání a skladování ve velkém množství.
Lievito Madre - kvásek
Směs se skládá z měkké pšeničné mouky typu 0, mouky z pšeničných klíčků a kynutého prášku. Ať už je to pšenice měkká, pšenice tvrdá, špalda nebo kamut: Lievito Madre lze přidat do všech druhů mouky. Je ideální pro pečení chleba, pizzy, focaccia, grissini a krekrů.
Složení
aktivní kvasnice z pšeničných klíčků (pšeničná mouka typu 0, mouka z pšeničných klíčků 7%), přírodní kvasnicový prášek. Může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji, sezamu a lupiny.
Odpovědný provozovatel potravinářského podniku:
Ruggeri Srl, Via S. Crispino 82, I - 35129 Padova
Garance čerstvosti
Záruka čerstvosti a zdarma chladíci materiál
Gustini spočívá v čerstvých surovinách s velkým důrazem na kvalitu a proto nabízíme zdarma náklady na chladící materál: bez příplatku nebo minimální velikosti objednávky.
Kdy expeduje Gustini chlazené produkty?
Gustini dodává chlazené zboží výhradně od pondělí do čtvrtka (pro objednávky ze Slovenska od pondělí do středy). Tímto způsobem zaručujeme před víkendem nejkratší dobu dodání.
Jak se zabalí produkty do chladu pro přepravu?
Naše čerstvé produkty jsou baleny jednotlivě spolu s chlazenými gelovými prvky v izolovaném sáčku. Vaše výhoda: dodávané prvky chlazení, můžete znovu použít i doma.
Jak dostanu balíček v bezpečí?
Ujistěte se, že Vaše zásilka může byla odesláná naším logistickým partnerem společnosti PPL (pro objednávky ze Slovenska DHL). Informujeme Vás prostřednictvím e-mailu o doručení zásilky. Nemáte doma žádný způsob, jak balík přijmout, můžete také přiřadit jinou osobu, nebo zadat jinou doručovací adresu (například soused, nebo Vaše adresa do kanceláře).
Jak dorazí čerstvé produkty do Gustini?
Čerstvé výrobky přijdou chlazené z Itálie a v našem skladu jsou uloženy do chladu.