Parmezánový sýr - Vacche Rosse

Syrové mléko z červeného hovězího - 24 měsíců uzrálý Parmigiano Reggiano D.O.P.

Vacche Rosse, vzácné červené krávy, se již od dob Antiky pasou na pastvinách kolem řeky Po. Jejich mléko je tak plné chuti, tolika vůni, že tento parmezán pro Vás bude opravdovým gurmánským zážitkem.   Více se dozvíte zde
Skladem
819,00 Kč
Kód: 78180 Obsah: 500g 1 638,00 Kč/1 kg
819,00 Kč
Cena s DPH
Skladem
Obsah: 500g 1 638,00 Kč/1 kg Kód: 78180
Obsah: 500g 1 638,00 Kč/1 kg Kód: 78180 Zobrazit složení
Parmezánový sýr - Vacche Rosse
Parmezánový sýr - Vacche Rosse Přidat do knihy přání Cena s DPH
Skladem
Skladem
819,00 Kč
Kód: 78180 Obsah: 500g 1 638,00 Kč/1 kg
819,00 Kč
Popis produktu
Složení
Nejčastější dotazy
Popis produktu

Jen málo sýrových továren se spoléhá na mléko červených krav - Vacche rosse di Reggiana. Protože nejsou tak produktivní jako všudypřítomný holštýnský skot s jejich černobílým vzorem. Proto je takzvaná Razza reggiana, jak se také nazývají červené krávy, téměř vyhynulá. Pouze několik exempláru existovalo u některých tradičních zemědělců. Stačílo, abyste spustili nové plemeno a využili vynikajících vlastností svého mléka k výrobě Parmigiano Reggiano.

Kvůli zvláštní struktuře kaseinu v mléce, je parmezán vyrobený zvláště jako strávitelný. Pouze před několika lety se někteří farmáři zabývající se mléčnými výrobky spojili, aby vytvořili sdružení, jehož cílem je zachování tohoto plemene. Ale v Reggianě mají tradici starou staletí, neboť přišli s Lombardy do úrodné oblasti. Nicméně, až o 400 let později, benediktinští mnichové přišli s myšlenkou, použít mléko k výrobě dlouhotrvajícího sýra - Parmigiano Reggiano byl vynalezen.

Následující přísná pravidla produkce (tradiční krmení, atd.) je z mléka červených krav získan Parmigiano Reggiano, jejíž sytě žluté barvy svědčí o minimálně 30 měsíců zrání kvality sýra. Jako strouhaný sýr je tato vzácná pochoutka příliš dobrá. Vychutnejte si ho s několika kapkami Giusti Il Denso.
Jedná o potraviny, které jsou často falšované nebo prodávané pod nesprávným označením jako parmezán - částečně z nevědomosti prodejce, částečně z výpočtu. Pravidla pro Consorzios parmazánu z mléka Vacche Rosse vidět tedy, že tento Parmigiano má třeba na dvou stranách vyražený název, takže můžete udělat kontrolu i sami. Stejně jako u běžného parmezánového sýra, když se prodává, okrajová hrana vyražená s Parmigiano Reggiano by měla zůstat na sýru.

Emilia-Romagna

Přejít do regionu
Složení

Složení

Kravské mléko (syrové mléko), sůl, syřidlo, 32,5% tuku.

Výživové hodnoty

Ve 100 g
Energetická hodnota 392 kcal / 1633 kj
Tuky 28 g
-z toho nasycené mastné kyseliny 19 g
Sacharidy 0 g
-z toho cukry 0 g
Bílkoviny 33 g
Sůl 1.6 g
g

Odpovědný provozovatel potravinářského podniku:

Caseificio GennarI-Via Varra Superiore 14/A, I-43044 Collecchio (PR)

Nejčastější dotazy

Garance čerstvosti

Záruka čerstvosti a zdarma chladíci materiál

Gustini spočívá v čerstvých surovinách s velkým důrazem na kvalitu a proto nabízíme zdarma náklady na chladící materál: bez příplatku nebo minimální velikosti objednávky.

Kdy expeduje Gustini chlazené produkty?

Gustini dodává chlazené zboží výhradně od pondělí do čtvrtka (pro objednávky ze Slovenska od pondělí do středy). Tímto způsobem zaručujeme před víkendem nejkratší dobu dodání.

Jak se zabalí produkty do chladu pro přepravu?

Naše čerstvé produkty jsou baleny jednotlivě spolu s chlazenými gelovými prvky v izolovaném sáčku. Vaše výhoda: dodávané prvky chlazení, můžete znovu použít i doma.

Jak dostanu balíček v bezpečí?

Ujistěte se, že Vaše zásilka může byla odesláná naším logistickým partnerem společnosti PPL (pro objednávky ze Slovenska DHL). Informujeme Vás prostřednictvím e-mailu o doručení zásilky. Nemáte doma žádný způsob, jak balík přijmout, můžete také přiřadit jinou osobu, nebo zadat jinou doručovací adresu (například soused, nebo Vaše adresa do kanceláře).

Jak dorazí čerstvé produkty do Gustini?

Čerstvé výrobky přijdou chlazené z Itálie a v našem skladu jsou uloženy do chladu.

DOP - Denominazione di Origine Protetta:

odkazuje na zemědělský produkt nebo jídlo, které byli vyprodukovány a zpracovány v oblasti, jejíž jméno nese ve svém názvu (Bra DOP - sýr z Bra). Proto by měla být zaručena kvalita a charakteristiky tohoto konkrétního regionu, protože všechny fáze výroby jsou prováděny v této zeměpisné oblasti. Existuje více než 80 DOP produktů v Itálii, např.: sýr, salám a oleje.

Hodnocení

Napište svůj názor!

Vaše hodnocení:

  • Recenze
    Celkové hodnocení