Nakupte ještě za 2500 Kč s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Cotechino se připravuje z hrubě nakrájeného vepřového masa, kůže, sádla a koření. Maso a koření se smíchají ve vepřových střevech, a poté se několik hodin vaří.
Návod pro přípravu: Nechte uzavřený sáček namočený ve vroucí vodě po dobu 20-25 minut. Poté vyjměte z obalu, nakrájejte na plátky a podávejte s bramborovou kaší, čočkou nebo fazolemi. Jako tradiční italské silvestrovské jídlo se cotechino podává s čočkou a polentou.
Množství | 0,5kg |
---|---|
Region | Toscana |
Ve 100 g | |
Energetická hodnota | 331 kcal / 1373 kj |
Tuky | 27 g |
-z toho nasycené mastné kyseliny | 9.6 g |
Sacharidy | 0 g |
-z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 22 g |
Sůl | 2.4 g |
Antica Macelleria FalornI-Via Di Colognole 67, I-50022 Greve in Chianti