The store will not work correctly when cookies are disabled.
Doporučené datum pro dodání zásilek do Vánoc při objednání na dobírku, nebo platbu kartou je do 20.12.2025 do 12:00 hod.
Objednávky s chlazenými produkty budou odeslány naposled 19.12 a poté 3.1.2025.
Z důvodu svátku, se budou objednávky s chlazenými produkty odesílat naposled 7.5.a poté 13.5. Ostatní objednávky budou naposled expedované 7.5. a poté 10.5. Děkujeme za pochopení.
Od 16.04 do 22.04 nebude funkční telefonní servis, emaily budou vyřizovány.
Black Friday týden -11%
Sleva platí od pátku 21.11. do 30.11. Nelze kombinovat s již zlevněnými produkty.
Pikantní klasika pro italský Nový rok. Tato vydatná uzeninová specialita ochucená středomořským kořením je již jemně předvařena. Pro maximální zážitek z chuti podávejte cotechino tradičně s čočkou.
Cotechino se připravuje z hrubě nakrájeného vepřového masa, kůže, sádla a koření. Maso a koření se smíchají ve vepřových střevech, a poté se několik hodin vaří.
Návod pro přípravu: Nechte uzavřený sáček namočený ve vroucí vodě po dobu 20-25 minut. Poté vyjměte z obalu, nakrájejte na plátky a podávejte s bramborovou kaší, čočkou nebo fazolemi. Jako tradiční italské silvestrovské jídlo se cotechino podává s čočkou a polentou.