Přihlaste se k odběru novinek
Salám z horské vepřové šunky
Salame Montanaro
Pochutnejte si na jemném salámu. Vyrábí se z libové, velmi voňavé šunky toskánských horských vepřů a lehce se koření pepřem. Opravdová pochoutka k čerstvé ciabattě.
Pochutnejte si na jemném salámu. Vyrábí se z libové, velmi voňavé šunky toskánských horských vepřů a lehce se koření pepřem. Opravdová pochoutka k čerstvé ciabattě.
Vzácné, vysoce aromatické černé letní lanýže z Piemontu podtrhují kořenitou a silnou chuť vzduchem sušeného salámu. Pomlčka červeného vína dělá zážitek z gurmánské chuti dokonalý.
Zažijte ovocný oheň této mimořádné salámové speciality z jižní Itálie! Silně kořeněná tmavě červenou chilli a plnou chutií! Měkká nduja se rozetře na křupavý chléb - božské.
Pro boží pochoutku se tato crostini-pomazánka se slepičími játry vyrábí dle starého receptu s trochou vína a typickými toskánskými bylinkami s olivovým olejem. Úžasná na opečené topince Ciabatty anebo ke grissinám.
Jihotyrolská delikatesa: jemně uzená šunka, zrající mnoho měsíců. Jedinečná svou chutí, vyrobená s velkou pečlivostí v malém podniku rodiny Trocker z Kaltenbrunnhof v Castelrotto.
V řezu tohoto nádherně měkkého toskánského salámu jsou představeny elegantní černé kousky pravého letního lanýže a kousky pepře. Užijte si čerstvou lanýžovou chuť a typickou vůni tradičního salámu od Greve in Chianti.
Jedna z nejfajnovějších italských delikates: měkký špek se společně se solí, horskými bylinkami a tajnou směsí kořením naloží po dobu šesti měsíců do mramorových nádob. Tímto způsobem se vytvoří jedinečná, jemně nasládlá vůně.
Tyto překrásně mramorované, slabounce nakrájené plátky Pancetty mají vynikající charakter. Rustikální a chutná pancetta je vyráběna ručně z masa vzácného plemene vepřů Suino nero di calabria.
Tradiční specialitou z jihu Kalábrie je tato červená paštika z pikantních chilli-papriček a kořeněným masem původní černé rasy vepřů 'Suino Nero di Calabria'.
Intenzivně kořeněná italská klobása na gril, vyrobená z hrubého vepřového masa, podle tradiční toskánské receptury. Vhodná jako pochoutka na grilování, či ke zjemnění rizotta, suga či pizzy.