The store will not work correctly when cookies are disabled.
Doporučené datum pro dodání zásilek do Vánoc při objednání na dobírku, nebo platbu kartou je do 20.12.2025 do 12:00 hod.
Objednávky s chlazenými produkty budou odeslány naposled 19.12 a poté 3.1.2025.
Z důvodu svátku, se budou objednávky s chlazenými produkty odesílat naposled 7.5.a poté 13.5. Ostatní objednávky budou naposled expedované 7.5. a poté 10.5. Děkujeme za pochopení.
Od 16.04 do 22.04 nebude funkční telefonní servis, emaily budou vyřizovány.
Black Friday týden -11%
Sleva platí od pátku 21.11. do 30.11. Nelze kombinovat s již zlevněnými produkty.
Aneb jak pozdravit Nový rok v Itálii. Vydatné vepřové koleno bylo jemně předvařeno a je plné dobře kořeněné vepřové klobásy. Tradičně se podáva s čočkou a polentou. Nechte si chutnat!
Zampone je vyroben z mletého vepřového masa, kůže, sádla a koření. Maso a koření se mísí ve vepřových střevech, a pak se několik hodin vaří.
Návod pro přípravu: Uzavřený sáček nechte 35 minut ve vroucí vodě. Poté vyjměte z obalu, nakrájejte na plátky a podávejte s bramborovou kaší, čočkou nebo fazolemi. Zampone se tradičně podává s čočkou a polentou.