Nakupte ještě za 2500 Kč s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Původ a triumf
Tagliatu vymyslel v roce 1973 v Pise šéfkuchař Sergio Lorenzi, který nově interpretoval klasický florentský steak. Dnes se tagliata podává v mnoha restauracích po celé zemi. Vždy se připravuje na anglický způsob a krájí na proužky.
Vychutnejte si tagliata di manzo jako v Itálii
Hodinu před přípravou vyjměte maso z lednice. Následně můžete předehřát gril a maso grilovat na rozpáleném roštu 3 až 5 minut z každé strany. Nakrájejte na plátky silné jako prsty, osolte al gusto a podávejte. Klasickou přílohou je rukola, cherry rajčátka a strouhaný sýr Grana Padano.
*kvalitní, dobře vyzrálé maso
*klasický pokrm v italských restauracích
*rychlá a snadná domácí příprava
*ideální se sklenkou Primitiva
*tradičně se podává nakrájený na tenké plátky: s rukolou, hoblinkami parmazánu a balsamicem
Množství | 450g |
---|---|
Region | Toscana |
hovězí maso
Antica Macelleria FalornI-Via Di Colognole 67, I-50022 Greve in Chianti