The store will not work correctly when cookies are disabled.
Doporučené datum pro dodání zásilek do Vánoc při objednání na dobírku, nebo platbu kartou je do 20.12.2025 do 12:00 hod.
Objednávky s chlazenými produkty budou odeslány naposled 19.12 a poté 3.1.2025.
Z důvodu svátku, se budou objednávky s chlazenými produkty odesílat naposled 7.5.a poté 13.5. Ostatní objednávky budou naposled expedované 7.5. a poté 10.5. Děkujeme za pochopení.
Od 16.04 do 22.04 nebude funkční telefonní servis, emaily budou vyřizovány.
Black Friday týden -11%
Sleva platí od pátku 21.11. do 30.11. Nelze kombinovat s již zlevněnými produkty.
Steak se krájí jako klasická bistecca z nejlepšího hovězího roštěnce, ale zcela bez kosti. Je ideální pro tagliatu, italský způsob konzumace steaku: griluje se, dokud není šťavnatý, a pak se podává nakrájený na proužky.
Původ a triumf Tagliatu vymyslel v roce 1973 v Pise šéfkuchař Sergio Lorenzi, který nově interpretoval klasický florentský steak. Dnes se tagliata podává v mnoha restauracích po celé zemi. Vždy se připravuje na anglický způsob a krájí na proužky.
Vychutnejte si tagliata di manzo jako v Itálii Hodinu před přípravou vyjměte maso z lednice. Následně můžete předehřát gril a maso grilovat na rozpáleném roštu 3 až 5 minut z každé strany. Nakrájejte na plátky silné jako prsty, osolte al gusto a podávejte. Klasickou přílohou je rukola, cherry rajčátka a strouhaný sýr Grana Padano.
*kvalitní, dobře vyzrálé maso *klasický pokrm v italských restauracích *rychlá a snadná domácí příprava *ideální se sklenkou Primitiva *tradičně se podává nakrájený na tenké plátky: s rukolou, hoblinkami parmazánu a balsamicem