Italský T-bone steak

Italský T-bone steak

Tagliata di Manzo - Hovězí steak

Tagliata di Manzo
Steak se krájí jako klasická bistecca z nejlepšího hovězího roštěnce, ale zcela bez kosti. Je ideální pro tagliatu, italský způsob konzumace steaku: griluje se, dokud není šťavnatý, a pak se podává nakrájený na proužky.
819,00 Kč
1 820,00 Kč / 1 KG
Skladem | Kód: 77289
Obsah: 450g
Posledních 2

Původ a triumf
Tagliatu vymyslel v roce 1973 v Pise šéfkuchař Sergio Lorenzi, který nově interpretoval klasický florentský steak. Dnes se tagliata podává v mnoha restauracích po celé zemi. Vždy se připravuje na anglický způsob a krájí na proužky.

 

Vychutnejte si tagliata di manzo jako v Itálii
Hodinu před přípravou vyjměte maso z lednice. Následně můžete předehřát gril a maso grilovat na rozpáleném roštu 3 až 5 minut z každé strany. Nakrájejte na plátky silné jako prsty, osolte al gusto a podávejte. Klasickou přílohou je rukola, cherry rajčátka a strouhaný sýr Grana Padano.


*kvalitní, dobře vyzrálé maso
*klasický pokrm v italských restauracích
*rychlá a snadná domácí příprava
*ideální se sklenkou Primitiva
*tradičně se podává nakrájený na tenké plátky: s rukolou, hoblinkami parmazánu a balsamicem
 

Více informací
Množství 450g
Region Toscana
Napište svou recenzi
Prohlížíte si:Tagliata di Manzo - Hovězí steak
Vaše hodnocení

Složení

hovězí maso

Odpovědný provozovatel potravinářského podniku:

Antica Macelleria FalornI-Via Di Colognole 67, I-50022 Greve in Chianti