- Service & Kontakt
- +420 737 70 70 22
- info@gustini.cz
Čerstvá ciabatta připravená k pečení:
Abyste si mohli vychutnat opravdu dobrou, čerstvou ciabattu, vždy ji doporučujeme podávat napůl rozpečenou. Dorazí k vám domů v pekárenském pytlíku přímo z pekárny, není balená v žádném plastovém balení. Pečlivě ciabattu upečte do dvou dnů po obdržení v troubě. Po upečení má obvyklé skladování 3 dny.
Křupavá ciabatta - instrukce pro pečení:
Pro přípravu: Chléb před konzumací pečte v dobře předehřáté troubě na 180 °C po dobu 15 - 20 minut (horní i spodní ohřev), v závislosti na požadované křupavosti. Pokud spěcháte, alternativně můžete nakrájený chléb upéct i v toastovači.
| Množství | 250g |
|---|---|
| Region | Toscana |
Ciabatta Classica: pšeničná mouka, voda, mořská sůl, droždí, ocet, olivový olej
| Ve 100 g | |
| Energetická hodnota | 247 kcal / 1044 kj |
|---|---|
| Tuky | 1.5 g |
| -z toho nasycené mastné kyseliny | 0.3 g |
| Sacharidy | 48.1 g |
| -z toho cukry | 1.7 g |
| Bílkoviny | 8.8 g |
| Sůl | 2.15 g |
| Vláknina | 2.8 g |
Premium Brot GmbH, Flößerstr. 10, D-77723 Gengenbach