Nakupte ještě za 2500 Kč s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Užijte si mistrovský velikonoční koláč. Pro výrobu Colomby používá Genovesios na Locanda La Posta pečlivě vybrané ingredience. Těsto musí dlouho odpočívat a velmi pomalu kynout, jedině tak vzniknou v těstu vzdušné, velké, nádherně šťavnaté póry, které dělají koláč tak výjimečným.
Pastelové barvy krabice se symbolickou holubicí dělají tento koláč hezkým dárkem, kterým můžete obdarovat svou rodinu či přátelé na velikonoční svátky.
Množství | 1kg |
---|---|
Region | Piemonte |
Hladká pšeničná mouka typu 00, kandované pomeranče 22% (pomerančová kůra, sacharóza, glukózový sirup, fruktóza), cukr, máslo, žloutek z čerstvých vajec třídy A, emulgátor: E471 mono- a diglyceridy mastných kyselin, droždí, sušené odstředěné mléko, bourbon vanilka, sůl, příchutě, přísady glazury 12%: cukr, protein z čerstvých vajec třídy A, lískové ořechy 12%, rýžová mouka, rýžový škrob, arašídový olej, bourbon vanilka, zdobení mandlemi 3% a cukrem 3%, může obsahovat stopy jiných ořechů.
Ve 100 g | |
Energetická hodnota | 362.5 kcal / 1517.4 kj |
---|---|
Tuky | 14.1 g |
-z toho nasycené mastné kyseliny | 8 g |
Sacharidy | 51.8 g |
-z toho cukry | 22 g |
Bílkoviny | 7.1 g |
Sůl | 0.5 g |
Agroalimenta srl, Via Pinerolo 208/A, I-10061, Cavour