Přihlaste se k odběru novinek
Riso Arborio
Italská rýže pro risotto - super jemná
Tato speciální italská rýže odrůdy Arborio je nejoblíbenější pro výrobu rizota. Měkká odrůda je přímo ideální pro přípravu této italské speciality.
Tato speciální italská rýže odrůdy Arborio je nejoblíbenější pro výrobu rizota. Měkká odrůda je přímo ideální pro přípravu této italské speciality.
Superkvalita z rýžového mlýnu, který je od roku 1650 v pevných rukách rodiny Ferronových. Zrno obsahuje hodně škrobu, ale nerozvaří se. Carnaroli rýže je ideální pro přípravu jemných krémových rizot.
Chutná jako podzimní den v horských lesích Itálie! Přírodní, aromaticky vonící hříbky a nejlepší rýže Vialone Nano jsou v této lahodné směsi rizota. Přidejte máslo a parmazán a je hotovo!
Ohromte své hosty atypickou přílohou. Černá rýže z oblasti řeky Po má silné, oříškové aroma. Doporučována je jako příloha k zelenině a rybám. Náš tip: podávejte společně s pečenými krevetami.
Středně velké rýžové zrno má uprostřed charakteristickou 'perlu' ze škrobu. Tento druh rýže je pěstován a zpracováván rodinou Ferronových, která vlastní jeden z nejuznávanějších rýžových mlýnů v Itálii.
S „králem rýže“ vykouzlíte krémová rizota se zrnitou, pevnou rýží. Středně velké zrno rýže má vynikající odolnost při vaření a obzvláště dobře absorbuje aroma koření.
To nejlepší, co může italská zeleninová zahrada nabídnout: rajčata, cukety, papriky, lilky! V rizotu je spousta těchto barevných středomořských pochoutek. Také krémová rýže Vialone Nano.
Opravdu krémová: Vialone-Nano rýže při vaření vydává spoustu škrobu. Dokáže absorbovat hodně tekutiny, aniž by ztratil svůj tvar, dobře se kombinuje s kořením a je vhodný pro rustikální rizota.
Skutečné plátky černého letního lanýže a originální italská rýže Carnaroli: nádherně aromatická směs rizota z manufaktury rodiny Gemignani během chvíle vykouzlí elegantní pokrm ristorante jako v Toskánsku. Jednoduše duste s čerstvým máslem a bujónem, dokud nebude rizoto krémové a al dente.