Nakupte ještě za 2500 Kč s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Javascript ve vašem prohlížeči se zdá být vypnutý. Pro optimální funkčnost webu je nutné ve vašem prohlížeči zapnout Javascript.
Těstovinoví mistři Gaetarelli naprosto milují přirozenou chuť. Ve svém domově u jezera Garda proto vždy vyhledávají ty nejlepší místní suroviny pro plnění svých těstovinových specialit.
Ať už jsou to aromatické hříbky, extra panenský olivový olej, anebo ricotta z čerstvého kravského mléka. Při zpracovávání těchto pečlivě vybraných surovin se řídí starými, osvědčenými recepturami.
Množství | 250g |
---|---|
Region | Lombardie |
Ingredience na těsto 50%: pšenice tvrdá krupice, vejce z volného chovu 20% , voda, sůl max. 2%; Přísada pro plnění 50%: nakrájené žampiony 84% ( žampiony, smíšené houby), hřiby 10%, extra panenský olivový olej, slunečnicový olej, petrželka, sůl, česnek,), ricotta z kravského mléka (syrovátka, mléko, smetana, sůl,), strouhanka ( měkká pšeničná mouka typ 0, voda, olivový olej, sůl, slad, droždí), parmazán, (mléko, sůl, syřidlo,), sůl, černý pepř
Ve 100 g | |
Energetická hodnota | 216 kcal / 911 kj |
---|---|
Tuky | 5.1 g |
-z toho nasycené mastné kyseliny | 1.9 g |
Sacharidy | 33 g |
-z toho cukry | 2.4 g |
Bílkoviny | 8.4 g |
Sůl | 1.1 g |
Vláknina | 2.3 g |
Pastificio GaetarellI-Via E. FermI-loc. Cunettone, I-25087 Brescia