Nakupte ještě za 2500 Kč s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Těstovinoví mistři Gaetarelli naprosto milují přirozenou chuť. Ve svém domově u jezera Garda proto vždy vyhledávají ty nejlepší místní suroviny pro plnění svých těstovinových specialit.
Ať už jsou to aromatické hříbky, extra panenský olivový olej, anebo ricotta z čerstvého kravského mléka. Při zpracovávání těchto pečlivě vybraných surovin se řídí starými, osvědčenými recepturami.
Množství | 250g |
---|---|
Region | Lombardie |
Ingredience na těsto 50%: pšenice tvrdá krupice, vejce z volného chovu 20% , voda, sůl max. 2%; Přísada pro plnění 50%: nakrájené žampiony 84% ( žampiony, smíšené houby), hřiby 10%, extra panenský olivový olej, slunečnicový olej, petrželka, sůl, česnek,), ricotta z kravského mléka (syrovátka, mléko, smetana, sůl,), strouhanka ( měkká pšeničná mouka typ 0, voda, olivový olej, sůl, slad, droždí), parmazán, (mléko, sůl, syřidlo,), sůl, černý pepř
Ve 100 g | |
Energetická hodnota | 216 kcal / 911 kj |
---|---|
Tuky | 5.1 g |
-z toho nasycené mastné kyseliny | 1.9 g |
Sacharidy | 33 g |
-z toho cukry | 2.4 g |
Bílkoviny | 8.4 g |
Sůl | 1.1 g |
Vláknina | 2.3 g |
Pastificio GaetarellI-Via E. FermI-loc. Cunettone, I-25087 Brescia