
Užijte si ty nejlepší plátky pikantního, bílého špeku od Antica Macelleria Falorni. Světle růžová záře a aromatická chuť výběru těch nejlepších toskánských bylin svádí svojí úchvatnou jemností. Lardo je vyrobeno z dospělých prasat, doba zrání je šest měsíců. Během toho je špek obklopen toskánskými bylinkami, které slanině dodávají nezaměnitelné aroma.
Zkuste lardo na čerstvě opečeném chlebu, jenom pozor, ať si samou dobrotou neukousnete i prsty.
Složení
Vepřové sádlo, sůl, koření a přírodní aromatické látky, konzervační prostředky: dusičnan draselný E 252
Výživové hodnoty
Ve 100 g | |
Energetická hodnota | 800 kcal / 3349 kj |
Tuky | 88 g |
-z toho nasycené mastné kyseliny | 35 g |
Sacharidy | 0 g |
-z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 1.5 g |
Sůl | 1.5 g |
Odpovědný provozovatel potravinářského podniku:
Antica Macelleria FalornI-Via Di Colognole 67, I-50022 Greve in Chianti
Garance čerstvosti
Záruka čerstvosti a zdarma chladíci materiál
Gustini spočívá v čerstvých surovinách s velkým důrazem na kvalitu a proto nabízíme zdarma náklady na chladící materál: bez příplatku nebo minimální velikosti objednávky.
Kdy expeduje Gustini chlazené produkty?
Gustini dodává chlazené zboží výhradně od pondělí do čtvrtka (pro objednávky ze Slovenska od pondělí do středy). Tímto způsobem zaručujeme před víkendem nejkratší dobu dodání.
Jak se zabalí produkty do chladu pro přepravu?
Naše čerstvé produkty jsou baleny jednotlivě spolu s chlazenými gelovými prvky v izolovaném sáčku. Vaše výhoda: dodávané prvky chlazení, můžete znovu použít i doma.
Jak dostanu balíček v bezpečí?
Ujistěte se, že Vaše zásilka může byla odesláná naším logistickým partnerem společnosti PPL (pro objednávky ze Slovenska DHL). Informujeme Vás prostřednictvím e-mailu o doručení zásilky. Pokud nemáte možnost si balíček doma od kurýra převzít, můžete pověřit jinou osobu, nebo zadat jinou doručovací adresu (například souseda nebo adresu Vaší kanceláře).
Jak dorazí čerstvé produkty do Gustini?
Čerstvé výrobky přijdou chlazené z Itálie a v našem skladu jsou uloženy do chladu.