Jemné maso z mladého býka úžasně podtrhuje chuť této vepřové salámové speciality. Jemně opepřený salám vyzrává pouze v přírodním střívku, a to dle staré tradice Chianti Classico. Jemňounce nakrájený se tento salám doporučuje na antipasti talíř či na čerstvou ciabattu.
Už úctyhodných osm generací rodin Falorni Antica Macelleria Falorni di Greve in Chianti vede rodinný podnik, který byl založen v roce 1729 předky Gia Battisty. Neváhejte a ochutnejte tento úžasný salám z jejich produkce, výborně se hodí k filmovému večeru a vychlazené lahvince dobrého italského vína.
Vepřové maso, hovězí maso, sůl, dextróza, pepř, česnek, antioxidant: E300, konzervanty: E250, E252.
Na výrobu 100 g salámu se použije 124 g vepřového a 23 g hovězího masa.
Výživové hodnoty
Ve 100 g
Energetická hodnota
369 kcal / 1533 kj
Tuky
29 g
-z toho nasycené mastné kyseliny
11 g
Sacharidy
0.1 g
-z toho cukry
0.1 g
Bílkoviny
25 g
Sůl
4 g
Odpovědný provozovatel potravinářského podniku:
Antica Macelleria FalornI-Via Di Colognole 67, I-50022 Greve in Chianti