Salsiccia - čerstvá klobása - 4 kusy

Salsiccia fresca Toscana

Intenzivně kořeněná italská klobása na gril, vyrobená z hrubého vepřového masa, podle tradiční toskánské receptury. Vhodná jako pochoutka na grilování, či ke zjemnění rizotta, suga či pizzy.    Více se dozvíte zde
Skladem
189,00 Kč
Kód: 77099 Obsah: 280g 675,00 Kč/1 kg
189,00 Kč
Cena s DPH
Skladem
Obsah: 280g 675,00 Kč/1 kg Kód: 77099
Obsah: 280g 675,00 Kč/1 kg Kód: 77099 Zobrazit složení
Salsiccia - čerstvá klobása - 4 kusy
Salsiccia - čerstvá klobása - 4 kusy Přidat do knihy přání Cena s DPH
Skladem
Skladem
189,00 Kč
Kód: 77099 Obsah: 280g 675,00 Kč/1 kg
189,00 Kč
Popis produktu
Složení
Nejčastější dotazy
Popis produktu

Salsicce je nedílnou součástí italské grilovací party, grigliaty. Jemné pečené aroma se mísí s intenzivně kořenitou chutí čerstvých uzenin. Cucina Italiana má také mnoho receptů, které používají jako příchuť salsiccia. Za tímto účelem je syrové maso vylisováno z přírodního obalu, "roztrháno" rukama a poté smažené. Díky výraznému koření je Salsiccia ideálním partnerem vyhrazených příloh, jako jsou brambory, rýže, lehce kořeněný chléb nebo těstoviny.

Recept na salsiccia se liší v různých italských regionech a tvar se také může lišit. Abruzzo obsahuje játra a někdy i med, zatímco salsicce vyrobené z masa divokých prasat jsou typické. Kromě nabízené klasické verze se salsiccia rafinuje také červeným vínem.

V Itálii se syrová klobása používá, jako chutná příloha do těstovinových omáček. Také v rizotu se často používa, díky svému aromatickému koření.V létě je salsiccia také velmi oblíbenou klobásou na grilu.

Salsiccia je v Itálii velmi oblíbená, takže nepřekvapuje, že se v ní mnoho regionů pyšní tím, že zde byla vynalezena. Specialita klobásy, která je velmi podobná Salsiccii, je již pod názvem Lucanica uvedena v dílech četných starověkých spisovatelů, jako jsou Cicero a Martial na přelomu doby. Podle toho se klobása nazývá Lucanica po kmeni Lucan.

Tyto salsiccia jsou čerstvě zabalené. V obalu je určitý obsah vlhkosti, co je tedy normální a po otevření je můžete opláchnout.

Toskana

Přejít do regionu
Složení

Složení

Vepřové maso, sůl, voda, koření a aromatické látky, antioxidanty: E301 sodík, cukry: dextróza a sacharóza, konzervanty: E250 dusitan sodný. Před konzumací ohřát.

Výživové hodnoty

Ve 100 g
Energetická hodnota 240 kcal / 1004 kj
Tuky 19.5 g
-z toho nasycené mastné kyseliny 8 g
Sacharidy 0.3 g
-z toho cukry 0.3 g
Bílkoviny 15.9 g
Sůl 4.9 g
g

Odpovědný provozovatel potravinářského podniku:

Salumificio Marchisio, Strada Provinciale Mondovì Cun, I-12080 Pianfei

Nejčastější dotazy

Garance čerstvosti

Záruka čerstvosti a zdarma chladíci materiál

Gustini spočívá v čerstvých surovinách s velkým důrazem na kvalitu a proto nabízíme zdarma náklady na chladící materál: bez příplatku nebo minimální velikosti objednávky.

Kdy expeduje Gustini chlazené produkty?

Gustini dodává chlazené zboží výhradně od pondělí do čtvrtka (pro objednávky ze Slovenska od pondělí do středy). Tímto způsobem zaručujeme před víkendem nejkratší dobu dodání.

Jak se zabalí produkty do chladu pro přepravu?

Naše čerstvé produkty jsou baleny jednotlivě spolu s chlazenými gelovými prvky v izolovaném sáčku. Vaše výhoda: dodávané prvky chlazení, můžete znovu použít i doma.

Jak dostanu balíček v bezpečí?

Ujistěte se, že Vaše zásilka může byla odesláná naším logistickým partnerem společnosti PPL (pro objednávky ze Slovenska DHL). Informujeme Vás prostřednictvím e-mailu o doručení zásilky. Nemáte doma žádný způsob, jak balík přijmout, můžete také přiřadit jinou osobu, nebo zadat jinou doručovací adresu (například soused, nebo Vaše adresa do kanceláře).

Jak dorazí čerstvé produkty do Gustini?

Čerstvé výrobky přijdou chlazené z Itálie a v našem skladu jsou uloženy do chladu.

Hodnocení

Napište svůj názor!

Vaše hodnocení:

  • Recenze
    Celkové hodnocení