
Suché droždí Mulino Caputo je ze 100 % italských kvasinek Saccharomyces Cerevisiae, které jsou získávány výhradně z italské melasy. Mají vysokou fermentační sílu a jsou ideální pro výrobu měkkých těst s neporovnatelnou chutí. Snadno se používá a hlavně dlouho vydrží.
Vhodné pro všechny typy kvašení a kynutí, například: Allrounder Pizza Foccaccia, sladké pečivo, vynikající přírodní chléb a další.
Skladování: 6 týdnů v lednici
Použití:
Dávka je 1/3 množství ve srovnání s čerstvými kvasnicemi.
V praxi to znamená:
Pokud váš recept vyžaduje 42 g čerstvých kvasinek (to reálně odpovídá 1 kostce čerstvých kvasnic), odměřte 14 g suchých kvasnic Caputo.
Toto suché droždí můžete přimíchat přímo do mouky. Není nutné jej předem rozpouštět ve vodě.
Složení
Odpovědný provozovatel potravinářského podniku:
Mulino Caputo - Antimo Caputo S.r.l., Corso San Giovanni a Teduccio 55, I - 80146 Napoli
Garance čerstvosti
Záruka čerstvosti a zdarma chladíci materiál
Gustini spočívá v čerstvých surovinách s velkým důrazem na kvalitu a proto nabízíme zdarma náklady na chladící materál: bez příplatku nebo minimální velikosti objednávky.
Kdy expeduje Gustini chlazené produkty?
Gustini dodává chlazené zboží výhradně od pondělí do čtvrtka (pro objednávky ze Slovenska od pondělí do středy). Tímto způsobem zaručujeme před víkendem nejkratší dobu dodání.
Jak se zabalí produkty do chladu pro přepravu?
Naše čerstvé produkty jsou baleny jednotlivě spolu s chlazenými gelovými prvky v izolovaném sáčku. Vaše výhoda: dodávané prvky chlazení, můžete znovu použít i doma.
Jak dostanu balíček v bezpečí?
Ujistěte se, že Vaše zásilka může byla odesláná naším logistickým partnerem společnosti PPL (pro objednávky ze Slovenska DHL). Informujeme Vás prostřednictvím e-mailu o doručení zásilky. Pokud nemáte možnost si balíček doma od kurýra převzít, můžete pověřit jinou osobu, nebo zadat jinou doručovací adresu (například souseda nebo adresu Vaší kanceláře).
Jak dorazí čerstvé produkty do Gustini?
Čerstvé výrobky přijdou chlazené z Itálie a v našem skladu jsou uloženy do chladu.