Vepřový krk sušený na vzduchu - v kuse

Vepřový krk sušený na vzduchu - v kuse

Vepřové Capocollo Bio - v kuse

Capocollo
V té nejlepší bio kvalitě se vyrábí tato uzeninová specialita obzvláště jemné konzistence v malé usedlosti Querceta v Apulii. Chutná výtečně coby antipasto nebo nakrájená na panini. Nechte si chutnat!
409,00 Kč
1 636,00 Kč / 1 KG
Skladem | Kód: 77196
Obsah: 250g

Querceta má velmi málo prasat, obvykle jen čtyři až pět. Z tohoto důvodu je množství produkovaných klobáskových specialit sezónně omezeno.

Jiná jména pro Capocollo jsou Coppa a Capicola. Kousky masa z hlavy a krku prasete se konzervují několik dní (v závislosti na receptu), po kterém obvykle odpočívají v lázni s červeným vínem. Následně se plní do přírodních střev a koření se pepřem. Konečné zrání může trvat až 100 dní.

Eko-Kontrola: IT-BIO-006

Více informací
Množství 250g
Region Puglia
Napište svou recenzi
Prohlížíte si:Vepřové Capocollo Bio - v kuse
Vaše hodnocení

Složení

Vepřové maso *, sůl, fruktóza, česnek *, pepř *, rostlinné dusičnany * z ekologického zemědělství

Výživové hodnoty

Ve 100 g
Energetická hodnota 450 kcal / 1884.06 kj
Tuky 40.2 g
-z toho nasycené mastné kyseliny 18.39 g
Sacharidy 20.8 g
-z toho cukry 0 g
Bílkoviny 1.4 g
Sůl 0.892 g

Odpovědný provozovatel potravinářského podniku:

Querceta - Masserie Amiche srl, Via dell'Uomo 1, I-70017 Putignano