Nakupte ještě za 2500 Kč s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
A nyní si pojďte vychutnat tu neodolatelnou vůni.
V malém toskánském městečku Greve žije řezník Falorni na svém rodinném statku, kde se vyrábí tradiční a velmi chutné klobásky. Připravuje je pouze z toho nejlepšího možného masa a bylinek z Chianti. Tyto čerstvé klobásy obsahují tajnou směs koření podle rodinného receptu.
Salsiccia je syrová klobása vyrobená z vepřového masa. V závislosti na regionu lze použít i jiné druhy masa. Na Sicílii je oblíbené její grilování. Ve Falorni se pro přípravu používá červené víno Chianti a typické toskánské ingredience.
V balení získáte 4 kusy této delikátní uzeniny.
Salsiccie jsou čerstvě zabalené. Určité množství kapaliny v balení je zcela normální, po otevření se můžou opláchnout. Vezměte prosím také na vědomí, že čerstvou salsiccii lze uchovávat maximálně 2 týdny.
Množství | 280 g |
---|---|
Region | Toscana |
Vepřové maso, voda, sůl, červené víno Chianti Classico 0,5%, koření a přírodní aromata, cukry: dextróza, antioxidant: E300 kyselina askorbová a E301 askorbátu sodného
0.5% vol.
Ve 100 g | |
Energetická hodnota | 291 kcal / 1204 kj |
---|---|
Tuky | 25.63 g |
-z toho nasycené mastné kyseliny | 7.69 g |
Sacharidy | 0.89 g |
-z toho cukry | 0.5 g |
Bílkoviny | 14.13 g |
Sůl | 1.82 g |
Antica Macelleria FalornI-Via Di Colognole 67, I-50022 Greve in Chianti