Přihlaste se k odběru novinek
Salám z horské vepřové šunky
Salame Montanaro
Pochutnejte si na jemném salámu. Vyrábí se z libové, velmi voňavé šunky toskánských horských vepřů a lehce se koření pepřem. Opravdová pochoutka k čerstvé ciabattě.
Pochutnejte si na jemném salámu. Vyrábí se z libové, velmi voňavé šunky toskánských horských vepřů a lehce se koření pepřem. Opravdová pochoutka k čerstvé ciabattě.
V řezu tohoto nádherně měkkého toskánského salámu jsou představeny elegantní černé kousky pravého letního lanýže a kousky pepře. Užijte si čerstvou lanýžovou chuť a typickou vůni tradičního salámu od Greve in Chianti.
Nejušlechtilejší ze všech salámů: pochází z Culatella – tento měkký jenmý salám je vyrobený podle prastaré tradiční receptury z nejlibovějších kousků šunky, pancetty a tajné směsi koření.
Salám pro gurmány! Rafinovaný s obzvláště jemnou šunkou vzácného plemene Chianina. Tento salám je skutečný klenot řeznictví. Aromatická semena feniklu a tajná toskánská kořenová směs korunují tuto toskánskou raritu.
Vyrobeno podle dávné tradice. Finocchiona je ochucena vonnými fenyklovými semínky, pepřem a solí. Delikátní mastné oči mramorují tento lahodný salám a činí ho extra měkkým. Podávejte se silným vínem z Chianti a k tomu křupavé Crostino - perfetto!
Vzduchem sušený toskánský salám z libového vepřového a kančího masa, v přírodním střívku s ušlechtilou plísní. 4 týdny uzrálý. Okořeněný dle tradiční receptury, s typickou "divokou" chutí.
Jemné maso z mladého býka doplňuje chuť této vepřové salámové speciality. Jemně opepřený vyzrává tento salám pouze v přirodním střívku dle staré tradice Chianti Classico. Jemňounce nakrájený se tento salám doporučuje na antipasti talíř či na čerstvou ciabattu.
V tomto jemném salámu se skrývá hodně ruční práce a všechno řeznické umění Stefana Falorniho. Ušlechtilá plíseň obepíná tento na suchu usušený mistrovský kousek z nejlepšího, libového vepřového masa.
Autentická toskánská pochoutka. Tento výtečný salám, prošpikovaný špekem se po mnohá staletí vyrábí dle prastaré receptury - v řeznictví rodini Falorniových v městečku Greve, Chianti.
Salám pro lovce zábavy! Ze šunky prastarého prasečího plemene Cinta Senese, vyrábí tradiční řeznictví Falorni tento vzduchem sušený ušlechtilý salám. Libová šunka je tažena jemně tavícími očima sladko-ořechové lardo-slaniny.