Nakupte ještě za 2500 Kč s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Tip na podávání:
Těstoviny vložíme na 3 minuty do 3 litrů vroucí osolené vody. Čerstvé medaglioni vyndejte z hrnce děrovanou lžící a podávejte je s pikantním olivovým olejem nebo lehkou rajčatovou omáčkou.
Množství | 250g |
---|---|
Region | Lombardie |
Ingredience těsto 50%: pšeničná mouka typ 00, pšeničná tvrdá krupice, vejce z volného chovu 20% , voda, sůl max. 2%, červená sušená čekanka 0,2%; Plnění 50%: kravské mléko - ricotta (syrovátka, mléko, smetana, sůl), omáčka z červené čekanky 24%, (červená čekanka 77%, slunečnicový olej, cibule, máslo, extra panenský olivový olej, sůl, rýžový škrob, Aceto Balsamico di Modena IGP, sušené odstředěné mléko, regulátor kyselosti: kyselina citronová, koření), Asiago sýr DOP 15% (mléko, sůl, syřidlo), strouhanka (měkká pšeničná mouka typ 0, pivovarské kvasnice, sůl), parmazán, (mléko, sůl, syřidlo), sůl, pepř
Ve 100 g | |
Energetická hodnota | 253 kcal / 1062 kj |
---|---|
Tuky | 8.6 g |
-z toho nasycené mastné kyseliny | 4.4 g |
Sacharidy | 32 g |
-z toho cukry | 2.2 g |
Bílkoviny | 11 g |
Sůl | 1.4 g |
Vláknina | 1.6 g |
Pastificio GaetarellI-Via E. FermI-loc. Cunettone, I-25087 Brescia