- Service & Kontakt
- +420 737 70 70 22
- info@gustini.cz
Použití je velmi snadné.
Pokud k receptu potřebujete droždí, nahraďte jej Lievito Madre, a jinak postupujte podle receptu jako obvykle. Zpravidla potřebujete 50 g Lievito Madre na 500 g mouky.
Živé kultury
Směs obsahuje živé kultury, a proto má omezenou životnost a není vhodná pro ukládání a skladování ve velkém množství.
Lievito Madre - kvásek
Směs se skládá z měkké pšeničné mouky typu 0, mouky z pšeničných klíčků a kynutého prášku. Ať už je to pšenice měkká, pšenice tvrdá, špalda nebo kamut: Lievito Madre lze přidat do všech druhů mouky. Je ideální pro pečení chleba, pizzy, focaccia, grissini i krekrů.
| Množství | 250g |
|---|---|
| Region | Veneto |
vyrobeno z 80 % sušeného kvásku (měkká pšeničná mouka, sušený pšeničný klíčekový kvásek 5 %), sušeného droždí, pšeničného lepku, sušených živých mléčných bakterií 0,01 %
Upozornění pro alergiky: Může obsahovat mléko, vejce, sóju, sezam, lupinu nebo hořčici.
| Ve 100 g | |
| Energetická hodnota | 385 kcal / 1630 kj |
|---|---|
| Tuky | 3,1 g |
| -z toho nasycené mastné kyseliny | 0,7 g |
| Sacharidy | 69 g |
| -z toho cukry | 0,9 g |
| Bílkoviny | 19 g |
| Sůl | 0,10 g |
| Vláknina | 2,4 g |
Ruggeri Srl, Via S. Crispino 82, I - 35129 Padova