Nakupte ještě za 2500 Kč s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Mouka se silným elastickým lepkem je ideální pro těsta, která vyžadují dlouhé kynutí. Elastický lepek a měkký škrob pomáhají těstu získat skvělou hydrataci. Ideální pro neapolskou klasickou pizzu.
Reologické vlastnosti (z datového listu Mulino Antimo Caputo):
Pevnost v pečení (hodnota W): 260 - 280
Elasticita (hodnota P / L): 0,50-0,60
Stabilita (hodnota S) : 8-10
Obsah lepku (v%): 12,0-12,5
Množství | 1 kg |
---|---|
Region | Campania |
Měkká pšeničná mouka typu 00
Ve 100 g | |
Energetická hodnota | 354 kcal / 1502 kj |
---|---|
Tuky | 1 g |
-z toho nasycené mastné kyseliny | 0.2 g |
Sacharidy | 72 g |
-z toho cukry | 1 g |
Bílkoviny | 12.5 g |
Sůl | 3 g |
Mulino Caputo - Antimo Caputo S.r.l., Corso San Giovanni a Teduccio 55, I - 80146 Napoli