The store will not work correctly when cookies are disabled.
Doporučené datum pro dodání zásilek do Vánoc při objednání na dobírku, nebo platbu kartou je do 20.12.2025 do 12:00 hod.
Objednávky s chlazenými produkty budou odeslány naposled 19.12 a poté 3.1.2025.
Z důvodu svátku, se budou objednávky s chlazenými produkty odesílat naposled 7.5.a poté 13.5. Ostatní objednávky budou naposled expedované 7.5. a poté 10.5. Děkujeme za pochopení.
Od 16.04 do 22.04 nebude funkční telefonní servis, emaily budou vyřizovány.
Black Friday týden -11%
Sleva platí od pátku 21.11. do 30.11. Nelze kombinovat s již zlevněnými produkty.
Zásobte se výjimečně dobrou moukou z mistrovského mlýna rodiny Caputových. Díky vysokému podílu bílkovin se dosáhne výtečné elasticity a stability těsta. s touto moukou tak je možné vyrábět i těžká těsta pro panettone či pandoro. Doporučujeme i na pizzu a ciabattu.
Mouka z Manitoby, superpšenice s velmi vysokým podílem bílkovin. Její silná lepková struktura udržuje těsta s velkým množstvím másla, droždí nebo vajec obzvláště elastická a pružná.
Zeptejte se kteréhokoliv výrobce pizzy v Neapoli, která mouka je ta nejlepší.! Bez pochyb řekne, že je to mouka z úctyhodného rodinného mlýna Antimo Caputo, který uprostřed rušného města stojí již od roku 1924!