- Service & Kontakt
- +420 737 70 70 22
- info@gustini.cz
3x1kg Semola di Grano Duro Rimacinata
Neapol – to je pizza a pasta. Základem je mouka z kouzelného, historického mlýna rodiny Caputových. Zde se melou ty nejlepší druhy pšenice na krupici, ze které lze následně připravit úžasná těsta.
Caputo si v Itálii svoje jméno získalo tím, že mají ty nejlepší pizza mouky, které najdete i v našem sortimentu. Italští pizza mistři tyto mouky také používají k přípravě vynikající pizzy. Ale tím druhým velkým P je v Itálii samozřejmě Pasta. A tak není divu, že Caputo mele i jemnou semolinovou pšeničnou krupici, ze které si můžete připravit těstoviny dle vaší chuti i u vás doma.
| Množství | 3 x 1kg | 
|---|---|
| Region | Campania | 
Dvojitě mletá krupice z tvrdé pšenice
Reologické vlastnosti (z datového listu Mulino Antimo Caputo):
Pečení (hodnota W) min.250
Elasticita (hodnota P / L) max 2,30
Stabilita (hodnota S) min.4
Obsah glutenu (v %) 10,5
Mulino Caputo - Antimo Caputo S.r.l., Corso San Giovanni a Teduccio 55, I - 80146 Napoli
 
                         
                         
                         
                         
                        