Nakupte ještě za 2500 Kč s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Originální Pizza mouka
Pokud se vám líbí vlastní příprava pizz, měli byste rozhodně ochutnat tuto originální italskou pizza mouku z centra Neapole. Používají ji ty nejlepší italské restaurace, všechny předchozí generace a také mnoho našich zákazníků, kteří jsou vlastnostmi této pizza mouky nadšení.
Pro srovnání:
Normální pšeničná mouka má nejčastěji obsah lepku pouze sedm až devět procent, ale italská pizza mouka má mnohem vyšší obsah lepku, a to o 10-13 %. Tento vysoký obsah lepku je ideální pro přípravu těsta na pizzu! Proč? Lepek je totiž mimo jiné označován jako adhezní protein a zajišťuje, že těsto je super elastické, odolné a později v peci pěkně roste.
K tomu, aby lepek dělal svou práci, těsto potřebuje odpočinek v délce několika hodin. Nejlepší způsob je těsto předpřipravit v noci a celý zbytek noci ho nechat odpočívat, stejně jak to dělají profesionální tvůrci pizzy v Itálii.
Neváhejte a jděte do toho, staňte se pizza kuchařem. Tato mouka je pro každého pizzaiola a vytváří skutečnou neapolskou pizzu s tlustou, křupavou kůrkou. PS: Caputo Cuoco Farina 00 Pizza Chef je také ideální pro pečení chleba, koláčů a jiného sladkého pečiva.
Reologické vlastnosti (z datového listu Mulino Antimo Caputo):
Pečení (hodnota W) 300-320
Elasticita (hodnota P / L) 0,50-0,60
Stabilita (hodnota S) 12-14
Obsah glutenu (v %) 13,0-13,5
Množství | 1 kg |
---|---|
Region | Campania |
Mouka z měkké pšenice typ 00
Ve 100 g | |
Energetická hodnota | 352 kcal / 1491 kj |
---|---|
Tuky | 1.5 g |
-z toho nasycené mastné kyseliny | 0.3 g |
Sacharidy | 70 g |
-z toho cukry | 1 g |
Bílkoviny | 13 g |
Sůl | 0.018 g |
Ballaststoffe | 3 g |
Mulino Caputo - Antimo Caputo S.r.l., Corso San Giovanni a Teduccio 55, I - 80146 Napoli