Nakupte ještě za 2500 Kč s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Zeptejte se kteréhokoliv výrobce pizzy v Neapoli, která mouka je ta nejlepší.! Bez pochyb řekne, že je to mouka z úctyhodného rodinného mlýna Antimo Caputo, který uprostřed rušného města stojí již od roku 1924!
Reologické vlastnosti (z datového listu Mulino Antimo Caputo):
Pevnost v pečení (hodnota W): 360 - 380
Elasticita (hodnota P / L): 0,45-0,55
Stabilita (hodnota S) : 16-20
Obsah lepku (v%): 14,0-14,5
Množství | 1kg |
---|---|
Region | Campania |
Mouka z měkké pšenice typu 0
Ve 100 g | |
Energetická hodnota | 350 kcal / 1482 kj |
---|---|
Tuky | 1.5 g |
-z toho nasycené mastné kyseliny | 0.1 g |
Sacharidy | 69 g |
-z toho cukry | 1 g |
Bílkoviny | 14 g |
Sůl | 0.016 g |
Mulino Caputo - Antimo Caputo S.r.l., Corso San Giovanni a Teduccio 55, I - 80146 Napoli