Caputo mouka na čerstvé těstoviny a gnocchi typ 00

Caputo mouka na čerstvé těstoviny a gnocchi typ 00

Caputo bezlepková mouka na pizzu

Caputo bezlepková mouka na pizzu

Caputo Manitoba mouka na pizzu s vysokým obsahem lepku typ 0

Manitoba oro farina forte di grano tenero tipo ''0''
Hodnocení:
100 % of 100
Mouka z Manitoby, super pšenice s velmi vysokým podílem bílkovin. Její silná, lepková struktura udržuje těsta s velkým množstvím másla, droždí nebo vajec obzvláště elastická a pružná.
95,00 Kč
95,00 Kč / 1 KG
Skladem | Kód: 68087
Obsah: 1kg

Zeptejte se kteréhokoliv výrobce pizzy v Neapoli, která mouka je ta nejlepší.! Bez pochyb řekne, že je to mouka z úctyhodného rodinného mlýna Antimo Caputo, který uprostřed rušného města stojí již od roku 1924!

Reologické vlastnosti (z datového listu Mulino Antimo Caputo):

Pevnost v pečení (hodnota W): 360 - 380

Elasticita (hodnota P / L): 0,45-0,55

Stabilita (hodnota S) : 16-20

Obsah lepku (v%):  14,0-14,5

Více informací
Množství 1kg
Region Campania
Napište svou recenzi
Prohlížíte si:Caputo Manitoba mouka na pizzu s vysokým obsahem lepku typ 0
Vaše hodnocení

Složení

Mouka z měkké pšenice typu 0

Výživové hodnoty

Ve 100 g
Energetická hodnota 350 kcal / 1482 kj
Tuky 1.5 g
-z toho nasycené mastné kyseliny 0.1 g
Sacharidy 69 g
-z toho cukry 1 g
Bílkoviny 14 g
Sůl 0.016 g

Odpovědný provozovatel potravinářského podniku:

Mulino Caputo - Antimo Caputo S.r.l., Corso San Giovanni a Teduccio 55, I - 80146 Napoli