Nakupte ještě za 2500 Kč s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Co je vlastně suchý kvásek?
Criscito je v podstatě kvásek, směs měkké pšeničné mouky a vody, která vzniká přirozenou fermentací divokých kvasinek a bakterií mléčného kvašení. Tento kvásek se suší a zahřívá do té míry, že kvásek odumře. Potom se mele na prášek.
Proč Criscito není kypřicí prostředek?
V důsledku sušení už Criscito neobsahuje žádné živé aktivní bakterie, a proto nemá žádnou funkci jako prostředek na pečení.
Jaké jsou výhody neaktivního kvásku?
Criscito vám dodá chuť kynutého těsta, aniž byste museli pěstovat zdlouhavé kynuté těsto. Například v pizzy zajišťuje jedinečnou chuť, příjemnou vůni a křupavost. Criscito vám také pomůže snáze roztírat pizzu, protože těsto je pružnější.
Jak to aplikovat na pizzu?
Nezapomeňte: Criscito se vždy přidává ke droždí! Takže budete postupovat podle požadovaného receptu na pizzu a přidat pouze Criscito. Zpravidla si pamatujte 25 g Criscito na 500 g mouky.
Množství | 1kg |
---|---|
Region | Campania |
přírodní kvasnice vyrobené z měkké pšenice druhu mouky 0, prášek
Mulino Caputo - Antimo Caputo S.r.l., Corso San Giovanni a Teduccio 55, I - 80146 Napoli