Pivovarské kvasnice na těsto na pizzu

Pivovarské kvasnice na těsto na pizzu

Aktivní kvasnice na pizzu a focacciu

Aktivní kvasnice na pizzu a focacciu

Criscito - neaktivní suché kynuté těsto

Caputo Antico Lievito Madre
Hledáte super chuť pro vaše těsto na pizzu? Nakrmte ho droždím a použijte také Criscito. Jedná se o prášek ze sušeného neaktivního kvásku a zasvěcený tip pro zlepšení chuti vašeho pečiva.
349,00 Kč
349,00 Kč / 1 KG
Skladem | Kód: 68104
Obsah: 1kg

Co je vlastně suchý kvásek?

Criscito je v podstatě kvásek, směs měkké pšeničné mouky a vody, která vzniká přirozenou fermentací divokých kvasinek a bakterií mléčného kvašení. Tento kvásek se suší a zahřívá do té míry, že kvásek odumře. Potom se mele na prášek.

Proč Criscito není kypřicí prostředek?

V důsledku sušení už Criscito neobsahuje žádné živé aktivní bakterie, a proto nemá žádnou funkci jako prostředek na pečení.

Jaké jsou výhody neaktivního kvásku?

Criscito vám dodá chuť kynutého těsta, aniž byste museli pěstovat zdlouhavé kynuté těsto. Například v pizzy zajišťuje jedinečnou chuť, příjemnou vůni a křupavost. Criscito vám také pomůže snáze roztírat pizzu, protože těsto je pružnější.

Jak to aplikovat na pizzu?

Nezapomeňte: Criscito se vždy přidává ke droždí! Takže budete postupovat podle požadovaného receptu na pizzu a přidat pouze Criscito. Zpravidla si pamatujte 25 g Criscito na 500 g mouky.

Více informací
Množství 1kg
Region Campania
Napište svou recenzi
Prohlížíte si:Criscito - neaktivní suché kynuté těsto
Vaše hodnocení

Složení

přírodní kvasnice vyrobené z měkké pšenice druhu mouky 0, prášek

Odpovědný provozovatel potravinářského podniku:

Mulino Caputo - Antimo Caputo S.r.l., Corso San Giovanni a Teduccio 55, I - 80146 Napoli