Nakupte ještě za 2500 Kč s DPH
a dopravu máte zdarma.
a dopravu máte zdarma.
Náš tip:
V Itálii je mortadella vždy čerstvě nakrájená a servírovaná na tenké plátky s křupavou ciabattou. Typické jsou také malé kostky, které se podávají ke sklence vína, přímo božské spojení, nemyslíte?
Specialita z historického městečka Bologna
Chráněné zeměpisné označení IGP zaručuje, že uzenina skutečně pochází z Bologne. Kromě toho tento štítek zajišťuje nejvyšší standardy kvality: v receptu jsou tedy vybrány pouze ty nejkvalitnější druhy vepřového masa, jakými je třeba štíhlé rameno, a speciální koření. Maso je nakrájeno velmi jemně, dokud se nevyrobí růžové maso. Později se přidá pepř, sůl a slanina, dále probíhá lisování směsi do válcového tvaru a pomalé pečení v troubě.
Množství | 350g |
---|---|
Region | Emilia-Romagna |
Vepřové maso, slanina, sůl, pepř, přírodní aromata, antioxidant: askorbát sodný
Ve 100 g | |
Energetická hodnota | 294 kcal / 1217 kj |
---|---|
Tuky | 26 g |
-z toho nasycené mastné kyseliny | 10 g |
Sacharidy | 0 g |
-z toho cukry | 0 g |
Bílkoviny | 15 g |
Sůl | 2.5 g |
Felsineo S.p.A., Via C. Masetti 8-10, 40069 Zola Predosa