Caputo Manitoba mouka na pizzu s vysokým obsahem lepku typ 0

Caputo Manitoba mouka na pizzu s vysokým obsahem lepku typ 0

Caputo mouka na čerstvé těstoviny a gnocchi typ 00

Pasta fresca e gnocchi farina di grano tenero tipo ''00''
Výtečná mouka pro čerstvou pastu: díky svému vyrovnanému podílu škrobu a pevné lepkové struktuře se dobře pojí s máslem nebo vaječnými žloutky. Tak vzniká hladké, pevné a lesknoucí se těsto.
79,00 Kč
79,00 Kč / 1 KG
Skladem | Kód: 68086
Obsah: 1kg

Zeptejte se kteréhokoliv výrobce pizzy v Neapoli, která mouka je ta nejlepší.! Bez pochyb řekne, že je to mouka z úctyhodného rodinného mlýna Antimo Caputo, který uprostřed rušného města stojí již od roku 1924!

Reologické vlastnosti (z datového listu Mulino Antimo Caputo):

Pečení (hodnota W) 260-280
Elasticita (hodnota P / L) 0,70-0,80
Stabilita (hodnota S) 16-18
Obsah glutenu (v %) 12,0-12,5

Více informací
Množství 1kg
Region Campania
Napište svou recenzi
Prohlížíte si:Caputo mouka na čerstvé těstoviny a gnocchi typ 00
Vaše hodnocení

Složení

Mouka z měkké pšenice typ 00

Výživové hodnoty

Ve 100 g
Energetická hodnota 351 kcal / 1490 kj
Tuky 1 g
-z toho nasycené mastné kyseliny 0.1 g
Sacharidy 72 g
-z toho cukry 1 g
Bílkoviny 13 g
Sůl 0.017 g
Ballaststoffe 2 g

Odpovědný provozovatel potravinářského podniku:

Mulino Caputo - Antimo Caputo S.r.l., Corso San Giovanni a Teduccio 55, I - 80146 Napoli