- Service & Kontakt
- +420 737 70 70 22
- info@gustini.cz
Na rozdíl od mouky Farina Cuoco 00 Pizza Chef z Caputa potřebuje těsto na pizzu krátkou dobu odpočinku, 30 až 90 minut. Takže velmi rychle můžete vytvořit pravou. italskou pizzu!
S touto moukou můžete upéct lahodnou, neapolskou pizzu, ale můžete ji také použít k výrobě klasických sladkých specialit a chleba z Itálie.
Reologické vlastnosti (z datového listu Mulino Antimo Caputo):
Pečení (hodnota W) 200-230
Elasticita (hodnota P / L) 0,50-0,60
Stabilita (hodnota S) 3-6
Obsah glutenu (v %) 10,0-11,0
| Množství | 1 kg |
|---|---|
| Region | Campania |
Měkká pšeničná mouka typu 00
| Ve 100 g | |
| Energetická hodnota | 349 kcal / 1481 kj |
|---|---|
| Tuky | 1 g |
| -z toho nasycené mastné kyseliny | 0.1 g |
| Sacharidy | 73 g |
| -z toho cukry | 1 g |
| Bílkoviny | 12 g |
| Sůl | 0.017 g |
| Vláknina | 2.5 g |
Mulino Caputo - Antimo Caputo S.r.l., Corso San Giovanni a Teduccio 55, I - 80146 Napoli